Lucky You

1609 153 27“Lucky You” is een nostalgische T2 Volkswagen-bus met een speciale aanhanger als mobiele keuken in vintage style.

Met de meegenomen attributen zorgen wij voor een heerlijk ontspannen ambiance waar ieder gerecht opeens iets meer is dan een gerecht uit een foodtruck.

De aanhanger heeft een afvoer waardoor het maken van de lekkerste, vers gesneden frites ook tot de mogelijkheden hoort. Daarnaast heeft de wagen, met een decoratief luik aan de zijkant, een romantische uitstraling waar een High Tea niet zou misstaan. Denkt u eens een prachtige etagère met zowel warme als koude hartigheden en er naast nog een etagère met alleen maar overheerlijke zoetigheden. Vanuit de aanhanger kunnen wij dan verschillende soepen serveren.

Deze wagen is zeer geschikt voor:

  • Promotiedoeleinden. Met deze wagen heeft u een opvallende verschijning te pakken, bovendien een echte ‘allemansvriend’, jong en oud waardeert deze bus. Zie mogelijkheden voor wat u kan verwachten
  • Catering op locatie. Wij kunnen de complete catering van uw bruiloft, bedrijfsfeest, personeel dag, jubileum, opening of ander evenement verzorgen. Met deze wagen, maar als dat niet genoeg is met meerdere bussen. Zie catering voor meer informatie.