Catering

1609 153 23 1483552221 84.106.197.224In eerste instantie is deze wagen bedacht voor de enige echte, met de hand gesneden frites, zoals wij zeggen: frites zoals frites moet zijn.

Wij serveren onze frites met de heerlijkste sausen, bijvoorbeeld een verse truffelsaus of tomatensalsa uit eigen keuken, uiteraard hebben wij ook een “gewone” mayonaise en ketchup bij ons.

En erg handig: onze frites is bijna allergeen vrij, hierdoor zeer geschikt voor elk publiek. De frites is gluten- en lactosevrij. Ons personeel ter plekke is altijd op de hoogte van de allergenen die wel in onze producten kunnen zitten, wij helpen u hier graag mee.

Naast frites kunnen wij veel meer verzorgen uit deze combinatie, het is geen probleem om een gril te plaatsen en hier vlees, vis en vegetarische gerechten op te bereiden.

Maar ook hebben wij de beschikking over een oven, om vers ter plekke brood te kunnen bakken, wokbranders om gerechten te kunnen wokken en wat wij al kunnen verzinnen. Ook een salade- of andere gerechtenbuffet hoort natuurlijk tot de mogelijkheden.